Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίAνοιξε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου

Aνοιξε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου

Από την προηγούμενη Δευτέρα, λειτουργεί το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, στην είσοδο της πόλης του Βόλου, ακριβώς απέναντι από το Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Εισερχόμενος ο επισκέπτης, έχει […]

Από την προηγούμενη Δευτέρα, λειτουργεί το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, στην είσοδο της πόλης<...> του Βόλου, ακριβώς απέναντι από το Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Εισερχόμενος ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για κενά δωμάτια σε ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου, να μάθει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή, για τα δρομολόγια των πλοίων, των τρένων και των λεωφορείων και να προμηθευτεί έντυπο πληροφοριακό υλικό απ` όλους τους Δήμους της Μαγνησίας. Στο χώρο του Κέντρου λειτουργούν Η/Υ μέσω των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν πληροφορίες για άλλες περιοχές εκτός του Νομού Μαγνησίας, ενώ μέσω ειδικού λογισμικού μπορούν να πάρουν πληροφορίες οπτικοακουστικού υλικού και βίντεο για το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Οι εσωτερικοί χώροι του Κέντρου διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται εκθετήριο παραδοσιακών τοπικών προϊόντων εκθεσιακός χώρος με 8 προθήκες για έντυπα της περιοχής ανά θεματική ενότητα και συγκεκριμένα: δύο για την πόλη του Βόλου, μια για τον πολιτισμό, μια για την προσπάθεια ανακατασκευής της Αργούς, μια για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, μια για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, μια για το Πήλιο και μια για την πόλη του Βόλου ως Ολυμπιακή πόλη.

Στο κέντρο συστεγάζεται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, παρέχοντας μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ενώ στόχος της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Βόλου είναι η περιοχή γύρω από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης να συγκεντρώσει στο άμεσο μέλλον το σύνολο των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον Τουρισμό ( π.χ. Τουριστική Αστυνομία. Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης – Διασκέδασης κ.ά.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024