Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου

Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου

Στο εκατό τοις εκατό φτάνει η πληρότητα των ξενοδοχείων στην πόλη του Βόλου τις τελευταίες ημέρες λόγω των τουριστών που επισκέφθηκαν την πόλη συνδυάζοντας τους αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με επισκέψεις στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής…

Στο εκατό τοις εκατό φτάνει η πληρότητα των ξενοδοχείων στην πόλη του Βόλου τις τελευταίες ημέρες λόγω<...> των τουριστών που επισκέφθηκαν την πόλη συνδυάζοντας τους αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με επισκέψεις στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με στοιχεία του νεοϊδρυθέντος Κέντρου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, το 60% των επισκεπτών είναι αλλοδαποί τουρίστες και το 40% Έλληνες. Οι ξένοι τουρίστες είναι στην πλειοψηφία τους Γερμανοί, Γάλλοι, Ιάπωνες, Ιταλοί, Βρετανοί και Ολλανδοί.

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Κέντρου Τουριστικής Προβολής είχε η Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Βόλου που κατέβαλε προσπάθειες ώστε το Κέντρο να λειτουργήσει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να εξυπηρετήσει τους τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στο Πανθεσσαλικό Αθλητικό Συγκρότημα, που προέκυψε από την αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και κτιρίων σε μια νέα κατασκευή, δυναμικότητας 22.700 θέσεων, φιλοξενούνται αγώνες της προκριματικής φάσης ποδοσφαίρου.

Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, ή αλλιώς “Volos Info” παρέχει πληροφόρηση, μέσω έντυπου υλικού και προσωπικής ενημέρωσης, για τις τουριστικές υποδομές στην πόλη του Βόλου και το σύνολο του νομού Μαγνησίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024