Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟικονομική ενίσχυση σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ρουμανία

Οικονομική ενίσχυση σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ρουμανία

Σε μια προσπάθειας της κυβέρνησης της Ρουμανίας να τονώσει τον κλάδο του τουρισμού της χώρας αποφασίστηκε η ενίσχυση των μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων με 10 εκατ. ευρώ. Τα κονδύλια […]

Σε μια προσπάθειας της κυβέρνησης της Ρουμανίας να τονώσει τον κλάδο του τουρισμού<...> της χώρας αποφασίστηκε η ενίσχυση των μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων με 10 εκατ. ευρώ.

Τα κονδύλια θα διατεθούν για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των υποδομών, την ανακαίνιση των υδροθεραπευτηρίων και την βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ρουμάνος υπουργός Τουρισμού Αλεξάντρου Φάρκας αναφέρθηκε στην επείγουσα ανάγκη για τουριστικές επενδύσεις.

Όπως επισήμανε, η Ρουμανία προσελκύει λιγότερους τουρίστες, συγκριτικά με άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, παρόλο που έχει τις περισσότερες κλίνες. Πρόσθεσε, δε, ότι τα ρουμανικά θέρετρα υδροθεραπείας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η έλλειψη επενδύσεων σε υποδομές των τελευταίων 15 χρόνων επηρέασε τη λειτουργία τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024