Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕντυπωσίασε η Ελλάδα στο συνέδριο της ABTA στην Αυστραλία

Εντυπωσίασε η Ελλάδα στο συνέδριο της ABTA στην Αυστραλία

Η διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της ABTA στην Κω και η ομιλία του κ. Παναγιώτη Αργυρού, διευθυντή της ΔI.Τ.ΕΞ Αγγλίας, εντυπωσίασαν στο συνέδριο του 1999 που διοργανώθηκε στο Cairns της […]

Η διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της ABTA<.> στην Κω και η ομιλία του κ. Παναγιώτη Αργυρού, διευθυντή της ΔI.Τ.ΕΞ Αγγλίας, εντυπωσίασαν στο συνέδριο του 1999 που διοργανώθηκε στο Cairns της Αυστραλίας<...> στα τέλη του Νοεμβρίου. Ο κ. Αργυρός επεσήμανε την θερμή υποστήριξη του Kipriotis Village και του αγγλικού τουριστικού οργανισμού που εξειδικεύεται στην Ελλάδα Kosmar, οι οποίοι θα διαχειριστούν την διαμονή και την μεταφορά κατά την διάρκεια του συνεδρίου στο συνεδριακό κέντρο του Kipriotis Village διαβεβαιώνοντας για την επιτυχία του.
Σύμφωνα με την γνώμη του διευθυντή του Kosmar Holidays κ. Abhi Dighi η ελληνική παρουσία στο συνέδριο ήταν πολύ επιτυχημένη. Στο περίπτερο του ΕΟΤ οι σύνεδροι μπορούσαν να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με το νέο συνεδριακό κέντρο της Κω, που μάλιστα τους έκανε να αναρωτιόνται για την ύπαρξη ενός τόσο μεγάλου και σύγχρονου συνεδριακού κέντρου όχι μόνο στην Κω αλλά και σε ολόκληρη της Ελλάδα. Ελληνικοί χοροί με παραδοσιακές φορεσιές και με την συμμετοχή των συνέδρων οργανώθηκαν από τον ΕΟΤ. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον λόγο του κ. Πάνου Αργυρού που τους καλούσε την επόμενη χρονιά στη Κω σε ένα συνεδριακό κέντρο και μια περιοχή που έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει το συνέδριο τους αξέχαστο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024