Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕνδιαφέρον παρουσίασε το συνέδριο της ABTA

Ενδιαφέρον παρουσίασε το συνέδριο της ABTA

Το φετινό συνέδριο της ABTA ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα κυρίως λόγω των ομιλητών του. Ανάμεσα τους ήταν και κ. Peter Shanks από το Going Places που ανέλυσε τις σημερινές […]

Το φετινό συνέδριο της ABTA<.> ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα κυρίως λόγω των ομιλητών του<...>. Ανάμεσα τους ήταν και κ. Peter Shanks από το Going Places που ανέλυσε τις σημερινές ανάγκες και επιθυμίες του άγγλου τουρίστα.
Η λέξη “εξυπηρέτηση” ακουγόταν πολύ συχνά, η μαζικότητα στην αγορά των διακοπών φαίνεται να είναι ξεπερασμένη, και η τιμή δεν είναι καθοριστική για τους ανθρώπους όταν διαλέγουν διακοπές. Και φυσικά το σχόλιο από τον διευθυντή του Kosmar Holidays κ. Abhi Dighi ήταν ότι αυτά συμβαίνουν όταν οι ερευνητές ασχολούνται με θεωρία και όχι με την πράξη!
Ένα άλλο θέμα ήταν το Internet και η σχέση του με τον τουριστικό κλάδο, θέμα που προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ένας μάλιστα ομιλητής ανέφερε ότι οι τουριστικοί πράκτορες θα πρέπει να αλλάζουν την μοκέτα των καταστημάτων τους πιο συχνά και όχι να επενδύουν στο Internet. Όμως η γνώμη των συνέδρων ήταν τελείως διαφορετική και υποστηρίχθηκε ότι το Internet θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην τουριστική βιομηχανία και τα ταξίδια άλλα ο τρόπος με τον οποίον θα παιχθεί αυτός ο ρόλος δεν έχει ακόμα καθοριστεί, παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας πλέον οι κόμβοι στο Internet και τα αμφίδρομα συστήματα επικοινωνίας βρίσκονται στην καθημερινή ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024