Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡουσσόπουλος: Πρέπει να αξιοποιηθεί το καλό διεθνές κλίμα, που δημιουργήθηκε για τη χώρα μας

Ρουσσόπουλος: Πρέπει να αξιοποιηθεί το καλό διεθνές κλίμα, που δημιουργήθηκε για τη χώρα μας

Με την προεργασία για τη μεταολυμπιακή χρήση των ακινήτων ασχολήθηκε χτες η Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης…

Με την προεργασία για τη μεταολυμπιακή χρήση των ακινήτων ασχολήθηκε χτες η Κυβερνητική Επιτροπή που<...> συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα περί της “ανάπτυξης και του Ολυμπιακού κεκτημένου”.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στόχος της κυβέρνησης είναι η αξιοποίηση κάθε τομέα εμπειρίας στην απασχόληση, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τον εθελοντισμό, τον τουρισμό, το Ολυμπιακό χωριό και τον αθλητισμό”. “Οι προτάσεις αυτές πρέπει να έχουν”, όπως είπε, “προοπτική την αξιοποίηση του Ολυμπιακού κεκτημένου ώστε να μη ζήσουμε μια Ολυμπιακή παρένθεση αλλά οι Ολυμπιακοί να αναδειχθούν σε σημείο αφετηρίας”.

Τέλος ο κ. Ρουσσόπουλος σημείωσε πως θα “πρέπει να αξιοποιηθεί το καλό διεθνές κλίμα που δημιουργήθηκε για τη χώρα μας – στον τομέα του τουρισμού, των επενδύσεων αλλά και της καθημερινότητάς μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024