Τελευταία νέα
ΑρχικήΟλυμπιακή Αεροπορία: επίγεια εξυπηρέτηση σε αραβικές εταιρίες

Ολυμπιακή Αεροπορία: επίγεια εξυπηρέτηση σε αραβικές εταιρίες

Η Ολυμπιακή Αεροπορία υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με σύνδεσμο 13 αραβικών εταιριών για παροχή επίγειας εξυπηρέτησης για τρία χρόνια. Οι 13 αεροπορικές εταιρίες είναι μέλη της AACO και είναι οι ακόλουθες: […]

Η Ολυμπιακή Αεροπορία υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με σύνδεσμο<...> 13 αραβικών εταιριών για παροχή επίγειας εξυπηρέτησης για τρία χρόνια.
Οι 13 αεροπορικές εταιρίες είναι μέλη της AACO και είναι οι ακόλουθες:
Gulf Air, Syrian Arab Airlines, Royal Air Maroc, Tynis Air, Middle East Airlines, Royal Jordanian, Kuwait Airways, Yemen Airlines, Saudi Arabian, Egypt Air, Air Algerie, Sudan Airways, Libyan Arab Airlines.
Η συνεργασία αφορά σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας και όχι μόνο αυτό των Αθηνών, και μάλιστα προβλέπεται και επέκταση της συνεργασίας και για το νέο αεροδρόμιο των Σπάτων "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Ανακοίνωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας σχετικά με το παραπάνω θέμα αναφέρει ότι "Σήμερα η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> ως handling agent προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ground handling σε περισσότερα από 20 αεροδρόμια της Ελλάδας. Η εμπειρία των 40 και πλέον ετών σε συνδυασμό με την καθημερινή επιδίωξη όλων των εμπλεκόμενων για την συνεχή βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών, αφ' ενός και αφ' ετέρου η πολιτική τιμών, προσαρμοσμένη ανάλογα στις απαιτήσεις των εποχών, προσδίδουν στην Ολυμπιακή Αεροπορία μεγάλα πλεονεκτήματα για τη διατήρηση του πρωτεύοντα ρόλου.
Η προσπάθεια έχει ως στόχο την επιτυχή διατήρηση εν λόγω δραστηριότητας και στο νέο διαμορφούμενο περιβάλλον με την μετεγκατάσταση στο νέο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ΔΑΑ."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024