Τελευταία νέα

Νέα μέλη στην Star Alliance

Οι αεροπορικές εταιρίες Adria Airways και Croatia Airlines είναι τα νέα μέλη που πήραν την πολυπόθητη για πολλές αεροπορικές εταιρίες έγκριση για συμμετοχή στην ισχυρή αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Είναι […]

Οι αεροπορικές εταιρίες Adria Airways και Croatia Airlines είναι τα νέα μέλη που πήραν την πολυπόθητη για πολλές αεροπορικές εταιρίες έγκριση<...> για συμμετοχή στην ισχυρή αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώην ανατολικές χώρες παρά τα προβλήματα τους και τους πρόσφατους πολέμους, μπήκαν δυναμικά στο χώρο του τουρισμού και αναπτύσσονται ραγδαία. Ακόμα και σε αυτόν τον πολύ εύθραυστο κλάδο των αερομεταφορών δίνουν πολύ καλά σημάδια, τη στιγμή που οι ελληνικές και κυπριακές αεροπορικές εταιρίες αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, γεγονός που τις κρατά πολύ μακριά από το στόχο της αποδοχής τους σε μια παγκόσμια συμμαχία.

Όπως δήλωσε η συμμαχία τα δύο νέα μέλη της που έχουν ως έδρα την Λουμπλιάνα και το Ζάγκρεμπ θα ενισχύσουν το περιφερειακό δίκτυο της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως επίσης και την ηγετική θέση της συμμαχίας στις νέες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την αποδοχή των δύο εταιριών, εκτός από συγκεκριμένα προαπαιτούμενα, πρέπει να υπάρχει η υποστήριξη μιας ισχυρής αεροπορικής εταιρίας που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Lufthansa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024