Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυζητήσεις της Κύπρου με τον ICAO

Συζητήσεις της Κύπρου με τον ICAO

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροπλοΐας (EUROCONTROL) Victor Aguado θα έχει στις 8 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου […]

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροπλοΐας (EUROCONTROL) Victor Aguado θα έχει στις 8<...> Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου Χάρης Θράσου για να συζητήσει διάφορα θέματα πολιτικής αεροπορίας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θράσου είπε ότι η συζήτηση με τον κ. Aguado θα επικεντρωθεί γύρω από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας του ΟΗΕ (ICAO) που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά και στην οποία θα συμμετέχει και κυπριακή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από εκπροσώπους των Υπουργείων Συγκοινωνιών και Εξωτερικών.

Ερωτηθείς εάν με τον κ. Aguado θα συζητήσει τα προβλήματα που έχει η Κύπρος με την Τουρκία σε θέματα πολιτικής αεροπορίας, ο κ. Θράσου είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ICAO.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024