Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνέδριο για τις δυνατότητες τουριστικών επενδύσεων στη Μαύρη Θάλασσα

Συνέδριο για τις δυνατότητες τουριστικών επενδύσεων στη Μαύρη Θάλασσα

Με σκοπό την διερεύνηση των δυνατοτήτων που διαθέτουν οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας για τουριστικές επενδύσεις γίνεται από τις 18-20 Μαΐου στην Mangalia της Ρουμανίας το συνέδριο «Black Sea Tourism […]

Με σκοπό την διερεύνηση των δυνατοτήτων που διαθέτουν οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας για τουριστικές επενδύσεις γίνεται από τις 18-20 Μαΐου στην Mangalia της Ρουμανίας το συνέδριο «Black Sea Tourism Investment Conference».
Το συνέδριο πραγματοποιείται από την κυβέρνηση της Ρουμανία<.>ς και τον Οργανισμό Τουρισμού της Ρουμανίας. Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της παραθαλάσσιας ζώνης της Μαύρης Θάλασσας.
Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος είναι η Γεωργία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ρουμανία, και η Βουλγαρία. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν 5 παρουσιάσεις, μία για κάθε χώρα, και θα αφορούν στις δυνατότητες για τουριστικές επενδύσεις που διαθέτει η περιοχή. Επίσης θα γίνουν εκδηλώσεις με παραδοσιακά ρουμανικά γεύματα και συναντήσεις μεταξύ των συνέδρων και των επενδυτών.
Επίσης, στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος και υποστηρίζουν την διοργάνωση του οι: International Finance Corporation, European Investment Bank, European Bank for Reconstruction and Development, UNIDO, UNCTAD, World Tourism Organization, World Travel and Tourism Council, και η Black Sea Economic Cooperation.
Το συνέδριο πραγματοποιείται χρονικά στην πιο κατάλληλη στιγμή αφού οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας επανεξετάζουν το νομικό τους πλαίσιο που αφορά στις επενδύσεις από ξένες εταιρίες, και έχουν ξεκινήσει να γίνονται σπουδαίοι τουριστικοί προορισμοί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024