Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνισχύεται η συνεργασία της TUI με το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας

Ενισχύεται η συνεργασία της TUI με το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο με τον πρόεδρο της TUI κ. Μίκαελ Φρέντζελ, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, με αφορμή τη […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο με τον πρόεδρο<...> της TUI κ. Μίκαελ Φρέντζελ, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, με αφορμή τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν και όλοι οι εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτόρων της Ευρώπης, συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική κίνηση στην Ελλάδα, καθώς και οι άμεσοι στόχοι, που έχει θέσει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για τους επόμενους μήνες.

Το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και η TUI δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε μόνιμη βάση, με στόχο τη λειτουργικότερη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων ανακύπτουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024