Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΝέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων από την Hertz

Νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων από την Hertz

Στον “αέρα” βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Hertz, της εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, μέσω της οποίας ο επισκέπτης θα μπορεί πλέον να πραγματοποιεί την κράτηση που επιθυμεί […]

Στον “αέρα” βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Hertz, της εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, μέσω της οποίας<...> ο επισκέπτης θα μπορεί πλέον να πραγματοποιεί την κράτηση που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα, από την πρώτη κιόλας σελίδα της εταιρίας.

Σκοπός είναι η απλούστερη και η ταχύτερη διαδικασία της on line κράτησης. Με 3 μόνο “clicks” ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να καθορίσει τον τύπο του αυτοκινήτου, την διάρκεια της ενοικίασης, τον τόπο παραλαβής και παράδοσης του οχήματος καθώς και πολλά άλλα στοιχεία.

Στο δικτυακό χώρο της Hertz εκτός από τις τιμές ενοικίασης των διάφορων αυτοκινήτων, υπάρχουν ακόμη και πληροφορίες για την εταιρεία, ειδικές σελίδες για τα μέλη αλλά και για τους πελάτες του leasing και την διαχείριση του στόλου τους καθώς και σελίδα με τις διάφορες συνεργασίες της Hertz με άλλες εταιρείες (Aegean Airlines, Club Med, Aldemar κ.α.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024