Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπίθεση σε μικρό αεροσκάφος στη Νορβηγία

Επίθεση σε μικρό αεροσκάφος στη Νορβηγία

Προβλήματα φαίνεται να προκάλεσε, χτες, ένας επιβάτης μικρού αεροσκάφους στη Νορβηγία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων, επιτέθηκε με τσεκούρι στον πιλότο και σε έναν εκ των επιβατών, […]

Προβλήματα φαίνεται να προκάλεσε, χτες, ένας επιβάτης μικρού αεροσκάφους στη Νορβηγία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών πρακτορείων<...> ειδήσεων, επιτέθηκε με τσεκούρι στον πιλότο και σε έναν εκ των επιβατών, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο πιλότος, όμως παρόλα αυτά κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα και στη συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και ο επιβάτης που δέχθηκε την επίθεση διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη από τις νορβηγικές αρχές.

Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση από την πόλη Νάρβικ στην πόλη Μπόντοε της Νορβηγίας, όταν εκδηλώθηκε η επίθεση, τα αίτια της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπόντοε στο BBC, ο δράστης ενδέχεται να επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, έχοντας το τσεκούρι στις αποσκευές του, καθώς δεν έγινε, έλεγχος ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Νάρβικ, από όπου απογειώθηκε το αεροσκάφος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024