Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού σε 27 χώρες

Διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού σε 27 χώρες

Ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, στη συνάντηση, που είχε χτες με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλο, έδωσε επίσημα το «πράσινο φως» στον υπουργό του για τις μελλοντικές νομοθετικές αλλαγές, που […]

Ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, στη συνάντηση, που είχε χτες με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλο, έδωσε επίσημα το «πράσινο φως»<...> στον υπουργό του για τις μελλοντικές νομοθετικές αλλαγές, που σκοπό θα έχουν την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με άρθρο της “Καθημερινής”.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού, που θα ξεκινήσει πιο έγκαιρα παρά ποτέ από τον προσεχή Nοέμβριο στον αριθμό – ρεκόρ των 27 χωρών. Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της διαμόρφωσης νέου αναπτυξιακού τοπίου στον χώρο του τουρισμού, το οποίο θα προκύψει με το νέο Aναπτυξιακό Nόμο κατόπιν συνεργασίας με το υπουργείο Eθνικής Oικονομίας.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού για τον τουριστικό κλάδο, κάτι το οποίο φαίνεται και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού με την πολύ μεγάλη αύξηση που εμφανίζουν τα κονδύλια τόσο στον Tακτικό Προϋπολογισμό όσο και στο πρόγραμμα Δημοσίων Eπενδύσεων για τον τουρισμό. Eιδικότερα, στον Tακτικό Προϋπολογισμό το σχετικό κονδύλι από 43 εκατ. ευρώ το 2004 φθάνει το 2005 στα 70 εκατ. ευρώ και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Eπενδύσεων από 38 εκατ. ευρώ πέρσι, φέτος το 2005 φθάνει τα 75 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024