Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι ομογενείς της Αμερικής ανησυχούν για την πορεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Οι ομογενείς της Αμερικής ανησυχούν για την πορεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Μεγάλη φαίνεται να είναι η ανησυχία των ομογενών μας στην Αμερική για την πορεία και γενικώς το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς οι περισσότεροι ομογενείς προτιμούν τις δικές της πτήσεις για τις όποιες μεταφορές τους…

Μεγάλη φαίνεται να είναι η ανησυχία των ομογενών μας στην Αμερική για την πορεία και γενικώς το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς<...> οι περισσότεροι ομογενείς προτιμούν τις δικές της πτήσεις για τις όποιες μεταφορές τους.

Μάλιστα, το μεγάλο ενδιαφέρον των ομογενών αποτυπώνεται και στο κύριο άρθρο της ομογενειακής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας”, στο οποίο οι «εγκληματικές» φάρσες σε βάρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών στη γραμμή Αθήνα – Νέα Υόρκη φαίνεται να αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας, όχι μόνο για την ίδια τη Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αλλά και για την ελληνική ομογένεια.

Παρόλα αυτά ο συντάκτης τονίζει ότι “ο έλεγχος που γίνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι εξονυχιστικός, εφάμιλλος αν όχι και αυστηρότερος των ελέγχων που γίνονται ακόμα και στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης”.

“Δικαιολογημένα, πιστεύουμε, η Ομογένεια αγωνιά για την τύχη της Ολυμπιακής”, χαρακτηριστικά τονίζεται στο άρθρο του “Εθνικού Κήρυκα”. “Δικαιολογημένα ανησυχεί βλέποντας από πού έφυγαν και πού πήγαν τα γραφεία της Ολυμπιακής στη Νέα Υόρκη. Δικαιολογημένα ανησυχεί, σημειώνοντας την έλλειψη προβολής της Ολυμπιακής στην ομογενειακή και αμερικανική αγορά. Δικαιολογημένα ανησυχεί αξιολογώντας το επίπεδο της ηγεσίας που την εκπροσωπεί στον νευραλγικό χώρο που, λανθασμένα, στέλλεται από το Κέντρο”.

Ακόμα, σύμφωνα με το άρθρο η ομογένεια “δικαιολογημένα ανησυχεί ότι θα `ρθει η ώρα που με τη δικαιολογία της χαμηλής πληρότητας των αεροσκαφών της θα αναγκαστούν να τερματίσουν τις πτήσεις προς Νέα Υόρκη, κόβοντας τη γέφυρά της με τη γενέτειρα», αλλά ο συντάκτης του άρθρου δεν ξεχνά να επισημάνει ότι “και οι δυο πτήσεις που επηρεάστηκαν από τις φάρσες είχαν πληρότητα και ο αριθμός των επιβατών τους άγγιζε τους τριακόσιους”.

Τέλος, το άρθρο κλείνει ευελπιστώντας τόσο ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, όσο και ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών, κ. Λιάπης, αλλά και η νέα διοίκηση της εταιρείας, “να επιδείξουν τελικώς το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την γραμμή αυτή, και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των επιβατών της και να διατηρηθεί σαν γραμμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024