Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAegean Airlines: ανακηρύχθηκε η καλύτερη αεροπορική εταιρία από την ERA

Aegean Airlines: ανακηρύχθηκε η καλύτερη αεροπορική εταιρία από την ERA

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρία του χρυσού μεταλλίου του διαγωνισμού, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ERA (European Regions Airline Association), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών, για την […]

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρία του χρυσού μεταλλίου του διαγωνισμού, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο<...> ERA (European Regions Airline Association), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών, για την αεροπορική εταιρία της χρονιάς 2004/5.

Η απονομή έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2004 στην Βιέννη κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ERA. Το βραβείο παρέλαβε, ο πρόεδρος της Aegean Airlines κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, ο οποίος δήλωσε ότι “το βραβείο αυτό απεικονίζει τις προσπάθειες και των 1.600 συνεργατών μου, για αυτό θα ήθελα να τους το αφιερώσω. Παράλληλα, απεικονίζει και την ικανοποίηση των περισσότερων από 13 εκατ. επιβατών μας. Η Aegean έφτασε σε αυτό το σημείο αναγνώρισης και αποδοχής μέσα από δύσκολες συνθήκες. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, μας κάνει αποφασιστικούς και επίμονους. Αυτή η πολύ τιμητική και συνάμα τόσο σημαντική αναγνώριση μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε το μέλλον ακόμη πιο δυνατά.

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα της εταιρίας, ο κ. Βασιλάκης δήλωσε ότι “όπως είναι γνωστό το 2004 ξεκινήσαμε πτήσεις σε 4 νέους προορισμούς, στη Χίο, τη Κω, το Μιλάνο και τη Λάρνακα. Η μέχρι τώρα επιβατική κίνηση από και προς τη Κύπρο δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πολύ αργά για τη σεζόν, τον Ιούνιο του 2004, κερδίσαμε και την εμπιστοσύνη του κοινού της Κύπρου. Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος αυξάνουμε τις συχνότητες από Αθήνα προς Λάρνακα από 3 καθημερινές πτήσεις σε 4, ενώ προσθέτουμε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρνακα. Η προσθήκη αυτή θα βοηθήσει την αρτιότητα του προγράμματος μας αλλά και την σύνδεση της Κύπρου με τη Ρώμη και το Μιλάνο μέσω Αθήνας σε καθημερινή βάση”.

Και πρόσθεσε ακόμη ότι “η ανάπτυξη μας σε προορισμούς τόσο στο εσωτερικό όσο
και στο εξωτερικό δεν σταματά. Μετά την Κύπρο διερευνούμε την έναρξη πτήσεων στην Κωνσταντινούπολη και τη Σόφια. Παράλληλα, η προσθήκη συχνοτήτων ανάλογα με την πορεία της αγοράς είναι συνεχής”
.

“Ανεξάρτητα από την μεγέθυνση του δικτύου μας”, συμπλήρωσε ο κ. Βασιλάκης, “στοχεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και στην εξέλιξη του λειτουργικού μας σχήματος, ώστε να διαμορφώσουμε μία βάση κόστους, που θα διασφαλίζει την κερδοφόρα πορεία μας σε ένα ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον που επιβάλλει και απαιτεί συνεχή μείωση των ναύλων”.

Τέλος, ο πρόεδρος επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της πολιτείας, προκειμένου να εξασφαλιστούν αξιόπιστες, αλλά και ανταγωνιστικές σε κόστος υπηρεσίες, το ταχύτερο δυνατόν, σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Και σημείωσε ότι μόνο ο συνδυασμός του κόστους και της αξιοπιστίας κάνουν ένα προορισμό θελκτικό. Παράλληλα, είναι ευθύνη του κράτους η επίτευξη δικαίου, ελεύθερου και ανεπηρέαστου από παρεμβολές και ενισχύσεις πλαισίου λειτουργίας για όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024