Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρογράμματα τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη

Προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο υπουργός Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών της Σερβίας, κ. Μπόγιαν Ντιμίτριεβιτς βρέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της διαμόρφωσης προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη…

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο υπουργός Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών της<...> Σερβίας, κ. Μπόγιαν Ντιμίτριεβιτς βρέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της διαμόρφωσης προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο αντρών, η οποία και έγινε στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης, που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο στο Βελιγράδι, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάληψη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στον τομέα του τουρισμού.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου τουριστικού “προϊόντος” και μιας τουριστικής – πολιτιστικής “διαδρομής”, που θα συνδέει τις χώρες των Βαλκανίων και της Ν.Α Ευρώπης. Για το σκοπό αυτό, αποφασίσθηκε να καταρτισθούν σχέδια και να υποβληθούν προτάσεις, για την ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών.

Από την πλευρά του ο κ. Ντιμίτριεβιτς σημείωσε το ζωηρό ενδιαφέρον, που υπάρχει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, για την επίσκεψη Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα και ανακοίνωσε την απόφαση του να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024