Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΑναπτυξιακό και επιχειρηματικό συμπόσιο από τις νομαρχίες Αθηνών και Ρώμης

Αναπτυξιακό και επιχειρηματικό συμπόσιο από τις νομαρχίες Αθηνών και Ρώμης

Σε συνέχεια του αναπτυξιακού και επιχειρηματικού Συμποσίου Νομαρχιών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στις 25 και 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το ίδιο Συμπόσιο υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Αθηνών. Το Συμπόσιο […]

Σε συνέχεια του αναπτυξιακού και επιχειρηματικού Συμποσίου Νομαρχιών που πραγματοποιήθηκε στη <...> Ρώμη, στις 25 και 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το ίδιο Συμπόσιο υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Αθηνών.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου αδελφοποίησης, που υπεγράφη στη Ρώμη, τον περασμένο Μάιο από εκπροσώπους των Νομαρχιών Αθηνών και Ρώμης. Στόχος των εργασιών του Συμποσίου είναι η συζήτηση συγκεκριμένων προτάσεων που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συνεργασίες μεταξύ των συμμετεχόντων φορέων και επιχειρηματιών. Ένα από τα θέματα του Συμποσίου είναι “ο Τουρισμός και οι Υπηρεσίες”.

Έτσι, η Νομαρχία Αθηνών κρίνει σκόπιμο οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στην Νομαρχία προτάσεις – επιχειρηματικά σχέδια – προγράμματα, ώστε αυτές να αποσταλούν έγκαιρα στη Νομαρχία της Ρώμης προκειμένου να εξασφαλιστεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της περιοχής της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024