Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση των τουριστικών πρακτόρων για το προϊόν της Λακωνίας

Ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων για το προϊόν της Λακωνίας

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας, που έχει συσταθεί πρόσφατα, προσκαλούν σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications τους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, με στόχο την ενημέρωση τους για τις εναλλακτικές, και όχι μόνο, μορφές τουρισμού που προσφέρει η Λακωνία, και την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες του τουρισμού του Νομού…

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας, που έχει συσταθεί πρόσφατα, προσκαλούν σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει<...> η εταιρία Travel Media Applications τους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, με στόχο την ενημέρωση τους για τις εναλλακτικές, και όχι μόνο, μορφές τουρισμού που προσφέρει η Λακωνία, και την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες του τουρισμού του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος 23 ξενοδοχεία της περιοχής, θα δοθεί η ευκαιρία στους τουριστικούς πράκτορες και να ενημερωθούν από εκπρόσωπους της Νομαρχίας για την τουριστική υποδομή της περιοχής, αλλά και να κάνουν συνάντηση με τους ξενοδόχους για μελλοντική συνεργασία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Fresh Hotel στο Κέντρο της Αθήνας στις 20 Οκτωβρίου. Όσοι τουριστικοί πράκτορες ενδιαφέρονται για συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Travel Media Applications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024