Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤρία “ολυμπιακά” ταχύπλοα σκάφη περνούν στην κατοχή της Περιφέρειας Κρήτης

Τρία “ολυμπιακά” ταχύπλοα σκάφη περνούν στην κατοχή της Περιφέρειας Κρήτης

Η εταιρία “Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.”, λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισε να δωρίσει τρία ταχύπλοα σκάφη των 6 μέτρων, που είχαν χρησιμοποιηθεί στους Αγώνες, στη Περιφέρεια Κρήτης. […]

Η εταιρία “Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.”, λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισε<...> να δωρίσει τρία ταχύπλοα σκάφη των 6 μέτρων, που είχαν χρησιμοποιηθεί στους Αγώνες, στη Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα “εντός των ημερών αναμένεται και ένα τέταρτο σκάφος. Όπως είπε ο κ. Τσόκας, “τα σκάφη, αυτά αποτελούν τα πρώτα υλικά που λαμβάνει η Κρήτη κατά τη μεταολυμπιακή περίοδο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία “Ολυμπιακά Ακίνητα””, ενώ ανέφερε ότι “θα υπάρξει και συνέχεια στη χορήγηση υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην Ολυμπιάδα για την κάλυψη των αναγκών στη Κρήτη”.

“Ένα εκ των σκαφών” ανακοίνωσε χθες ότι “θα δοθεί στη Γαύδο, με το σκεπτικό ότι αντιμετωπίζει τα πιο σοβαρά προβλήματα στην περιφέρεια της Κρήτης λόγω γεωγραφικής θέσης”. Επίσης ο κ. Τσόκας ανακοίνωσε ότι “γίνονται προσπάθειες για την επίλυση της ηλεκτροδότησης της Γαύδου, ενώ η νομή των υπόλοιπων τριών σκαφών θα αποφασιστεί εντός των ημερών. Το σκάφος θα μεταφερθεί στην απομακρυσμένη Γαύδο πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024