Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με διεθνούς επιπέδου διοίκηση θα υποδεχθούν τα ΚΑΕ, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, την νέα χιλιετηρίδα στοχεύοντας σε καλύτερες προοπτικές για την παραπέρα ανάπτυξη τους. Συγκεκριμένα, σε […]

Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με διεθνούς επιπέδου διοίκηση θα υποδεχθούν τα ΚΑΕ<.>, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, την νέα χιλιετηρίδα στοχεύοντας σε καλύτερες προοπτικές για την παραπέρα ανάπτυξη τους<...>.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου, ο διοικητής της ΑΤΕ κ. Π. Λάμπρου αναφέρθηκε στο εγχείρημα της ιδιωτικοποίησης των ΚΑΕ και της εξ' αυτής δημιουργίας υπεραξιών για την Τράπεζα, ενώ ο υποδιοικητής και πρόεδρος των ΚΑΕ κ. Χρ. Καζαντζής περιέγραψε τη μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησης καθώς επίσης και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται με το νέο σχήμα των μετόχων.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Frank O' Donovan προσδιόρισε με σαφήνεια τους στόχους των νέων μετόχων και της διοίκησης της εταιρίας, το σχέδιο ανάπτυξης και τις δυνατότητες επέκτασης της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Από την πλευρά τους οι Έλληνες επιχειρηματίες, που μετέχουν στο κεφάλαιο της ΚΑΕ, αναφέρθηκαν στους λόγους της συμμετοχής τους αυτής και τόνισαν, ότι πρόθεση τους είναι να παραμείνουν στην επιχείρηση και να επιδιώξουν να αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών της.
Οι κ.κ. Καλαντζής και Donovan αναφερόμενοι ειδικότερα στις μελλοντικές προοπτικές της εταιρίας επεσήμαναν, ότι ανάμεσα στους στόχους της νέας διοίκησης και των καινούργιων μετόχων περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα: Η ανάπτυξη των ΚΑΕ Α.Ε. σε σύγχρονη δυναμική εταιρία διεθνούς επιπέδου με την επέκταση των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό με πρώτες κινήσεις προς τα Βαλκάνια και την νοτιανατολική Μεσόγειο.
Η αύξηση της κερδοφορίας της εταιρίας, και η ενίσχυση των πλεονασμάτων για το προσωπικό και τους μετόχους.
Η συνεισφορά στην ανάπτυξη του τουρισμού με παράλληλη βελτίωση του γοήτρου της εταιρίας, και η δημιουργία διεθνών προδιαγραφών διοίκησης και λειτουργίας.
Ειδικότερα για τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης στο εσωτερικό επισημάνθηκε, ότι ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται και η παρουσία της εταιρίας ΚΑΕ στο διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, καθώς και η επέκταση της σε νησιά και μεθοριακούς σταθμούς με την λειτουργία νέων και μεγαλυτέρων καταστημάτων. Επίσης επισημάνθηκε και ο στόχος για ανάπτυξη των φορολογουμένων ήδη πωλήσεων σε αεροδρόμια και λιμάνια, καθώς και η ανάπτυξη των χονδρικών πωλήσεων όπως προμήθειες αεροπορικών εταιριών, ενόπλων δυνάμεων, και διπλωματικών σωμάτων.
Η εταιρία των ΚΑΕ θα κινηθεί επίσης προς την απόκτηση επιπλέον χώρου πωλήσεων στα λιμάνια και στις μαρίνες, καθώς και την αύξηση των πωλήσεων της μέσω κρουαζιερόπλοιων και φορτηγών πλοίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024