Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕυρεία παρουσίαση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Μελετών Διαχείρισης των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε.

Ευρεία παρουσίαση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Μελετών Διαχείρισης των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε.

Στα πλαίσια διαμόρφωσης και εφαρμογής της Εθνικής Λιμενικής Πολιτικής από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε προχτές σύσκεψη, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής […]

Στα πλαίσια διαμόρφωσης και εφαρμογής της Εθνικής Λιμενικής Πολιτικής από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε<...> προχτές σύσκεψη, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεωργίου Βλάχου, με συμμετέχοντες τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας κ. Β. Τζιλάβη, εκπροσώπων του Φορέα Διοίκησης Λιμένα, Υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων του Αναδόχου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΥΕΝ για την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της Μελέτης Διαχείρισης (Master Plan) του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας Α.Ε. Το Master Plan στη συνέχεια θα προωθηθεί στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) για την τελική έγκριση, όπως προβλέπεται από τη σχετική Νομοθεσία.

Αντίστοιχες συσκέψεις σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη θα πραγματοποιηθούν από τη Γενική Γραμματεία Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την αναλυτική παρουσίαση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και των Μελετών Διαχείρισης (Master Plan) των υπολοίπων Οργανισμών Λιμένων Α.Ε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024