Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Philoxenia 2004

Προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Philoxenia 2004

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας πάντα ως στόχο την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των τουριστικών περιοχών της, ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού `Philoxenia 2004`, που θα πραγματοποιηθεί στη […]

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας πάντα ως στόχο την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των τουριστικών περιοχών της, ανακοίνωσε<...> την συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού `Philoxenia 2004`, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου.

Σκοπός τόσο της Περιφέρειας, όσο και των επτά νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων και των τουριστικών φορέων της περιοχής είναι να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς και το κοινό για τις δυνατότητες, που προσφέρει η Περιφέρεια στον τουρισμό.

Στόχος της Περιφέρειας, είναι επίσης να προβληθεί η πολυμορφία του τοπίου της Κεντρικής Μακεδονίας, ο φυσικός πλούτος που διαθέτει, ο πολιτιστικός πλούτος με τα σημαντικά μνημεία, η αξιόλογη εκθεσιακή, συνεδριακή και αθλητική υποδομή, αλλά και να προωθηθεί ο εναλλακτικός τουρισμός.

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Γιώργος Τσιότρας θα διοργανώσει συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο την πορεία και τις προοπτικές του τουρισμού στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024