Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΤο 2000 είναι η χρονιά των κρουαζιέρων

Το 2000 είναι η χρονιά των κρουαζιέρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της CLIA, Cruise Lines International Association, το 2000 προβλέπεται να είναι το έτος των κρουαζιέρων με αύξηση των κουκετών και νέα πλοία, αφού θα προστεθούν 17.663 νέες […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της CLIA<.>, Cruise Lines International Association, το 2000 προβλέπεται να είναι το έτος των κρουαζιέρων<...> με αύξηση των κουκετών και νέα πλοία, αφού θα προστεθούν 17.663 νέες κουκέτες σε 12 ολοκαίνουργα κρουαζιερόπλοια και 3 που θα ανακαινισθούν.
Οι ναυτιλιακές εταιρίες μέλη της CLIA με τις πολύ μεγάλες επενδύσεις που κάνουν στον χώρο της κρουαζιέρας πιστεύουν ότι το 2000 θα είναι αφιερωμένο σε αυτό τον τύπο διακοπών. Η φετινή αύξηση του αριθμού των κουκετών είναι ένα ρεκόρ αφού ξεπερνά το 50% των αυξήσεων που έχουν γίνει σε κάθε προηγούμενη χρονιά στα 25 χρόνια που υπάρχει η ένωση.
Με δήλωση του ο κ. James G. Godsman, πρόεδρος της CLIA, ανέφερε ότι οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, το 2000, θα έχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξουν μια κρουαζιέρα, γιατί οι εταιρίες όχι μόνο θα προσφέρουν περισσότερους προορισμούς, αλλά και τα κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν περισσότερη πολυτέλεια και ευχάριστες εκπλήξεις για τον επιβάτη.
Τα νέα κρουαζιερόπλοια που παρουσιάζουν οι εταιρίες για το 2000 είναι τα εξής: Η American Cruise Lines θα παρουσιάσει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της, το 'American Eagle', τον Απρίλιο
Η Carnival Cruise Lines θα παρουσιάσει το 'Carnival Victory' στις 31 Αυγούστου
Η Celebrity Cruises παρουσιάζει το 'The Millennium'
Η Costa Cruises στις 2 Ιουλίου θα παρουσιάσει το 'Costa Atlantica'
Η Holland America Line θα παρουσιάσει τρία κρουαζιερόπλοια, τα δίδυμα πλοία 'Volendam' (Νοέμβριο 1999) και 'Zaandam' τον Φεβρουάριο, και το 'Amsterdam' τον Οκτώβριο
Η Norwegian Cruise Line παρουσίασε λίγο πριν το 2000 το 'Norwegian Sky'
Η Princess Cruises θα παρουσιάσει στις 19 Φεβρουαρίου το 'Ocean Princess'
Η Royal Caribbean International παρουσίασε τον Οκτώβριο το 'Explorer of the Seas'
Η Royal Olympic Cruises τον Ιούνιο θα παρουσιάσει το 'Olympic Voyager'
Η Silversea Cruises τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει το 'Silver Shadow'
Επίσης, δύο μέλη της CLIA, η Cunard και η Orient Lines θα ανακαινίσουν η μεν πρώτη τα κρουαζιερόπλοια 'QE2' και 'Vistafjord' μετονομάζοντας το δεύτερο σε 'Caronia', και η δεύτερη θα ανακαινίσει το 'Crown Odyssey' που προηγουμένως ανήκε στην Norwegian Cruise Lines και είχε το όνομα 'Norwegian Crown'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024