Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣυζητείται το ενδεχόμενο τουριστικής συνεργασίας Κύπρου και Ρωσίας

Συζητείται το ενδεχόμενο τουριστικής συνεργασίας Κύπρου και Ρωσίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων επέδειξε αντιπροσωπία από το Κρασνοτάρ της Ρωσίας, στη διάρκεια συνάντησης με τον […]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας με τον<...> Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων επέδειξε αντιπροσωπία από το Κρασνοτάρ της Ρωσίας, στη διάρκεια συνάντησης με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, κατά την οποία συμφωνήθηκε να προχωρήσουν σε εμβάθυνση των συζητήσεων, στα πλαίσια επιχειρηματικών συναντήσεων.

Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Σημερινής`, ήταν η αλληλοενημέρωση για τα τουριστικά πράγματα της Κύπρου και του Κρασνοντάρ, και ιδιαίτερα η βοήθεια, που ο ΠΑΣΥΞΕ και τα μέλη του, ως εκπρόσωποι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην τουριστική βιομηχανία, μπορούν να προσφέρουν στην τουριστική και ξενοδοχειακή ανάπτυξη του Κρασνοντάρ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ κ. Χάρης Λοϊζίδης, “αναμένεται να υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον από μέλη του Συνδέσμου για επενδυτικές δραστηριότητες και παροχή τεχνογνωσίας προς τους αντίστοιχους επιχειρηματίες και επενδυτές του Κρασνοντάρ στον τουριστικό τομέα, και προς τούτο θα υποβοηθούσε η διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στο σύντομο μέλλον”, πράγμα το οποίο ανέλαβε να προωθήσει η αντιπροσωπία του Κρασνοντάρ.

Η συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία της αντιπροσωπίας του Κρασνοντάρ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ, στην παρουσία του πρέσβη της Ρωσίας κ. Ν. Nesterenko. Την επίσημη αντιπροσωπία από το Κρασνοντάρ αποτελούσαν ο αντικυβερνήτης της χώρας κ. Al. Gavrilov, ο βουλευτής της Ρωσικής Δούμας κ. Akh. Bilalov, ο αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης της Ρωσικής Δούμας κ. Konovalenko, συνοδευόμενοι και από τον σύμβουλο της πρεσβείας της Ρωσίας κ. Vl. Maystrenko. Εκ μέρους του ΠΑΣΥΞΕ ήταν ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου, κ. Χ. Λοϊζίδης και ο κ. Ζ. Ιωαννίδης αντίστοιχα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024