Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛαμβάνει μέτρα η British Airways για καλύτερη απόδοση και κέρδη

Λαμβάνει μέτρα η British Airways για καλύτερη απόδοση και κέρδη

Με σκοπό την καλύτερη απόδοση της εταιρίας, η British Airways έλαβε πρόσφατα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν με την μορφή ενός νέου σχεδίου δράσης. Οι ειδικοί της εταιρίας επισήμαναν ότι υπάρχουν […]

Με σκοπό την καλύτερη απόδοση της εταιρίας, η British Airways<.> έλαβε πρόσφατα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν με την μορφή<...> ενός νέου σχεδίου δράσης.
Οι ειδικοί της εταιρίας επισήμαναν ότι υπάρχουν μερικές προβληματικές περιοχές, οι οποίες εμποδίζουν την αύξηση του κέρδους της εταιρίας. Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, κ. Paul Aliker, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα είναι αναγκαία αν η εταιρία θέλει να παρουσιάσει την ερχόμενη χρονιά κέρδη.
Τα "προβληματικά" σημεία είναι: χαμηλή απόδοση επιβατών στο αεροδρόμιο του Gatwick
συνεχιζόμενες εσωτερικές απώλειες
κακή σχέση των προϊόντων της σε συνάρτηση με την τιμή τους
υψηλό κόστος στις πωλήσεις των εισιτηρίων
μεγάλες απώλειες από την Γαλλική θυγατρική Air Liberte, και την Γερμανική Deutsche BA
προβλήματα με το προσωπικό
κακή χρήση των αεροπλάνων μικρής απόστασης σε σχέση με τους ανταγωνιστές
Τα κόστη της διανομής είναι περίπου το 20% της τιμής του εισιτηρίου, ποσοστό πολύ μεγάλο κατά την γνώμη των ειδικών. Τα κόστη του Gatwick είναι οριακά μικρότερα από τα κόστη του Heathrow πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό των δρομολογίων και τη χρήση των αεροσκαφών. Η χρήση των αεροπλάνων πρέπει να ξανασχεδιαστεί, ιδίως των μικρής απόστασης και να χρησιμοποιούνται από 7-9 ώρες τουλάχιστον ημερησίως.
Τα τρία βασικά σημεία της νέας της στρατηγικής είναι η ευθυγράμμιση της δυναμικότητας της με την επικερδή ζήτηση, η προσέλκυση περισσότερο επικερδών τμημάτων της αγοράς, και η εισαγωγή ενός συστήματος που θα επιτρέπει τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024