Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΙδιαίτερα αγαπητός προορισμός η Λατινική Αμερική στους Γερμανούς τουρίστες

Ιδιαίτερα αγαπητός προορισμός η Λατινική Αμερική στους Γερμανούς τουρίστες

Η Λατινική Αμερική συνεχώς γίνεται όλο και πιο αγαπητός προορισμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες, εξαιτίας των νέων ταξιδιωτικών προσφορών, του φτηνού δολαρίου και της βελτιωμένης υποδομής της…

Η Λατινική Αμερική συνεχώς γίνεται όλο και πιο αγαπητός προορισμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες, εξαιτίας των νέων ταξιδιωτικών προσφορών, του φτηνού δολαρίου και της βελτιωμένης υποδομής της<...>. Τα πολιτιστικά ταξίδια στην περιοχή εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση, καθώς οι τουρίστες αναζητούν εναλλακτικές μορφές διακοπών, πέρα από τις απλές διακοπές σε όμορφες παραλίες.

Μετά από δεκαετίες μικρής ζήτησης των ταξιδιών προς Λατινική Αμερική στη Γερμανική αγορά, τώρα η Λατινική Αμερική ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών ως ένας μακρινός προορισμός και εναλλακτικός των περιοχών της Ασίας, της Αυστραλίας, της Βόρειας Αφρικής ή της Νότιας Αμερικής. Η αυξανόμενη πολιτική σταθερότητα της περιοχής, ο εκμοντερνισμός των ξενοδοχείων, το βελτιωμένο δίκτυο μετακινήσεων και η ανάπτυξη γενικώς των τουριστικών υποδομών αποτελούν ορισμένους μόνο από τους παράγοντες, που βοήθησαν την Λατινική Αμερική να αναδειχτεί στα μάτια της Γερμανικής αγοράς.
Η πρόσφατη πτώση του δολαρίου και η εικόνα της ως ασφαλής προορισμός αποτελούν βασικούς παράγοντες, που οδήγησαν στην αύξηση πωλήσεων ταξιδιωτικών πακέτων για τη περιοχή από τους Γερμανούς. Μάλιστα, πολλοί `tour operators` αναφέρουν ότι οι πωλήσεις προς την ήπειρο αυτή έχουν διπλασιαστεί φέτος. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι περιοχές της Βενεζουέλας και της Κολομβίας, εξαιτίας των πολιτικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

Ο πιο δημοφιλής προορισμός της Λατινικής Αμερικής για τους Γερμανούς τουρίστες παραμένει το Μεξικό, ενώ οι περιοχές του Περού και της Γουατεμάλα αργά, αλλά σταθερά αρχίζουν να αναδεικνύονται. Ενώ, η Κούβα είναι περισσότερο δημοφιλής για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που πραγματοποιεί.

Οι Γερμανοί τουρίστες δεν ενδιαφέρονται απλώς για τα αξιοθέατα, αλλά θέλουν να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας, που επισκέπτονται. Θέλουν να γνωρίσουν τις συνήθειες των κατοίκων, να ξεναγηθούν στην αγορά τους ή πολύ απλά να αφουγκραστούν την καθημερινότητα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024