Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιαγωνισμός ομορφιάς στη Λεμεσό με τη στήριξη του ΕΟΤ και του ΚΟΤ

Διαγωνισμός ομορφιάς στη Λεμεσό με τη στήριξη του ΕΟΤ και του ΚΟΤ

Ο Οργανισμός Ομορφιάς & Τουρισμού και η `S. Prestige Show Production` σε συνεργασία με την `Deal & Face` Ελλάδας, διοργανώνουν την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 8:30 μ.μ. στο […]

Ο Οργανισμός Ομορφιάς & Τουρισμού και η `S. Prestige Show Production` σε συνεργασία με την `Deal & Face` Ελλάδας, διοργανώνουν την<...> Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 8:30 μ.μ. στο `Monte Caputo` στην Λεμεσό Κύπρου, τον Παγκύπριο και Πανελλήνιο Διαγωνισμό ομορφιάς & τουρισμού “Miss Europe Tourism Cyprus” και “Miss Europe Tourism Greece” 2004.

Στον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου θα λάβουν μέρος κοπέλες απ΄ όλη την Ελλάδα και θα διεκδικήσουν μία από τις 6 θέσεις, που θα τις στείλουν κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό της Κύπρου.

Τον Διαγωνισμό στηρίζουν ο Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και ο Κ.Ο.Τ. (Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού). Ο Διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και έχει επίσημο χαρακτήρα. Οι νικήτριες του Διαγωνισμού θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο σε Διεθνή Τουριστικούς Διαγωνισμούς Ομορφιάς, “Miss Europe Tourism 2005”, “Miss World Tourism 2005” και άλλους Διεθνείς Διαγωνισμούς που διοργανώνονται, υπό την αιγίδα Τουρισμού της κάθε χώρας.

Ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση υποψηφίων, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΕΟΤ κ. Κώστα Κατσιγιάννη, της κύπριας εκπροσώπου κ. Σταυρούλας Νικολάου και του εκπροσώπου της `Deal & Face` κ. Σταύρου Αλατά.

Στον τελικό θα συμμετάσχουν 20 μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα και θα υπάρξει επίδειξη μόδας με Top Models από την Ελλάδα και το εξωτερικό με δημιουργίες επώνυμων Σχεδιαστών Μόδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024