Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπεφεύχθη τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου

Απεφεύχθη τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου

Απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος στην καρδιά του Λονδίνου και ειδικότερα στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου `Κάναρι Γουάρφ` και το αεροδρόμιο `Χίθροου` απεφεύχθη χτες, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας. […]

Απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος στην καρδιά του Λονδίνου και ειδικότερα στο<...> οικονομικό κέντρο του Λονδίνου `Κάναρι Γουάρφ` και το αεροδρόμιο `Χίθροου` απεφεύχθη χτες, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας. Καθώς, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, επικαλούμενο πληροφορίες από ανώτατους αξιωματούχους, “οι βρετανικές αρχές ασφαλείας είχαν λάβει πληροφορίες για αεροπορική επίθεση της `Αλ Κάιντα` κατά της βρετανικής πρωτεύουσας παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου”.

“Είναι η ιστορία ενός γεγονότος που θα μπορούσε να ήταν ένας εφιάλτης και όμως αποφεύχθηκε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικ Ρόμπινσον, επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του δικτύου, προσθέτοντας πως “είναι η ιστορία όχι μίας αποτυχίας, αλλά μίας επιτυχίας”. “Είναι τουλάχιστον αυτό που μου είπε μία υψηλά ιστάμενη, και άκρως αξιόπιστη πηγή, η οποία τόνισε πως οι υπηρεσίες ασφαλείας απέτρεψαν να χτυπήσουν αεροσκάφη το `Κάναρι Γουάρφ` (μαζί με το Σίτι, ένα από τα κυριότερα οικονομικά κέντρα του Λονδίνου), όπως και το αεροδρόμιο του Χίθροου, στο δυτικό Λονδίνο”, συμπλήρωσε ο κ. Ρόμπινσον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024