Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναβαθμίζονται οι υποδομές στη Βουλγαρία

Αναβαθμίζονται οι υποδομές στη Βουλγαρία

Έξι μεγάλα έργα υποδομής αναβαθμίζονται στη Βουλγαρία διευκολύνοντας έτσι τη διακίνηση των τουριστών από και προς τη χώρα καθώς και την ποιότητα ζωής των πολιτών της. Ειδικότερα, το Υπουργείο Μεταφορών […]

Έξι μεγάλα έργα υποδομής αναβαθμίζονται στη Βουλγαρία διευκολύνοντας έτσι τη διακίνηση των τουριστών<...> από και προς τη χώρα καθώς και την ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Βουλγαρίας, υλοποιεί έξι μεγάλα σχέδια υποδομής, το βασικότερο από τα οποία είναι ο εκσυγχρονισμός και η διεύρυνση του αερολιμένα της Σόφιας, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Νικολάι Βασίλεφ.

Τον Αύγουστο του 2005 πρέπει να αποπερατωθούν τα έργα του επιβατικού σταθμού, ενώ τον Οκτώβριο του χρόνου να είναι έτοιμη και η πίστα. Το επόμενο έτος θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής της γέφυρας στον Δούναβη στην περιοχή των πόλεων Βίντιν και Καλαφάτ, ο ηλεκτρισμός της σιδηροδρομικής γραμμής Πλόβντιφ-Σβίλενγκραντ, η διεύρυνση του λιμένα Μπουργκάς, η ανασυγκρότηση του παραδουνάβιου λιμένα Λόμ και η κατασκευή του χειμερινού σταθμού πλοίων στο Ρούσε, διευκρίνισε ο υπουργός Βασίλεφ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024