Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑεροπορική σύνδεση της Δωδεκανήσου με τις Κυκλάδες ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Αεροπορική σύνδεση της Δωδεκανήσου με τις Κυκλάδες ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με έγγραφο του προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα να μην μειωθούν οι πτήσεις των αεροπλάνων στην Περιφέρεια, αλλά και να υπάρξει επιπλέον δρομολόγιο…

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με έγγραφο του προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε<...> την προηγούμενη εβδομάδα να μην μειωθούν οι πτήσεις των αεροπλάνων στην Περιφέρεια, αλλά και να υπάρξει επιπλέον δρομολόγιο Αθήνα – Σύρος – Νάξος – Σαντορίνη – Αθήνα ή Αθήνα – Σύρος – Νάξος – Σαντορίνη – Ρόδος – Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει σύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με αυτό της Ρόδου.

Σχετικά με το θέμα των κινητοποιήσεων των κατοίκων του Αιγαίου, τόνισε ότι “η κυβέρνηση επιζητά δραστήριους και κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες, επιζητά και θέλει την κοινωνική συμμαχία, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση που επιδίωκε μια απονευρωμένη κοινωνία”. Ακόμα συμπλήρωσε ότι “η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα και αγωνίζεται καθημερινά να το λύσει, αν και είναι ένα πρόβλημα που κληρονόμησε και οφείλεται στην ανερμάτιστη και πρόχειρη πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ”.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι “η Κυβέρνηση επιζητά τη συνεργασία με όλους τους φορείς, γι` αυτό και πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συσκέψεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Νομάρχες, ΤΕΔΚ και φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα”.

Τέλος, ανέφερε ότι η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες βελτιώνεται συνεχώς με την δρομολόγηση νέων πλοίων, που καλύπτουν καθημερινά τον `κορμό` των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024