Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα υδροπλάνα δημιουργούν νέα αγορά στο χώρο των ελληνικών μεταφορών

Τα υδροπλάνα δημιουργούν νέα αγορά στο χώρο των ελληνικών μεταφορών

Στη νέα αγορά επιβατικών μεταφορών που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στη χώρα μας με τα υδροπλάνα της, το επενδυτικό σχέδιο που πρόκειται να υλοποιήσει αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του για την επέκταση της εταιρίας εκτός Ελλάδος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο διευθύνοντας σύμβουλος της AirSea Lines Μιχαήλ Πατέλλης, μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή και την TravelDailyNews…

Κεφάλαια 15 εκατ. ευρώ πρόκειται να επενδύσει σε πρώτη φάση η εταιρία AirSea Lines με στόχο<...> να καλύψει τη σύνδεση μεταξύ των μικρών νησιών σε Ιόνιο και Αιγαίο αλλά και περιφερειακών πόλεων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία υλοποιεί πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου πρόκειται να δημιουργήσει επτά κύριες βάσεις στην Κέρκυρα, Πάτρα, Πειραιά, Ηράκλειο, Ίο και Κάλυμνο. Στην παρούσα φάση η εταιρία δημιουργεί πλέγμα δρομολογίων μεταξύ των νησιών του Ιονίου και των Ιωαννίνων με αφετηρία την Κέρκυρα τα οποία θα εξυπηρετούνται από δύο υδροπλάνα χωρητικότητας 18 θέσεων.

Ο στόλος της AirSea Lines στο τέλος του πενταετούς προγράμματος ανάπτυξής της αναμένεται ότι θα αριθμεί 30 υδροπλάνα τύπου DeHavilland.

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνοντας σύμβουλος της AirSea Lines Μιχαήλ Πατέλλης μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο επικεφαλής της AirSea Lines αναφέρεται, παράλληλα, στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας, την πελατεία που στοχεύει να προσελκύσει, το ρόλο που θέλει να αναλάβει η εταιρία στο πλαίσιο του ελληνικού δικτύου μεταφορών αλλά και τα μελλοντικά σχέδια επέκτασής της σε γειτονικές αγορές.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στην στήλη “επί της ουσίας” με τον Π.Δ.Υφαντή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024