Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκαινιάστηκε το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Les Lazaristes της Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάστηκε το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Les Lazaristes της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επισημότητα εγκαινιάστηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το νέο, πολυτελές, πέντε αστέρων, ξενοδοχείο `Les Lazaristes`, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της `Domotel Α.Ε.`, εγκαινίασαν οι υπουργοί, Ανάπτυξης, κ. […]

Με μεγάλη επισημότητα εγκαινιάστηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το νέο, πολυτελές, πέντε αστέρων<...>, ξενοδοχείο `Les Lazaristes`, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της `Domotel Α.Ε.`, εγκαινίασαν οι υπουργοί, Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, και Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρέστησαν υπουργοί και πρώην υπουργοί, βουλευτές, ο Νομάρχης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Σταυρούπολης, κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, και οι λοιποί Δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, με επικεφαλής το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων και Περιφερειών, καθώς και πλήθος φίλων και συνεργατών των ιδρυτών του Ομίλου της `Δομοτεχνική Α.Ε`, κ. Μένιου Σφέτσιου και κ. Λάκη Αλεξόπουλου.

Την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως, κ.κ. Βαρνάβας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Αλεξόπουλο για τη συμβολή του στην αναβάθμιση της περιοχής της Σταυρούπολης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της `Domotel Α.Ε.`, κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, τόνισε ότι “ο τολμών συνήθως νικά, πόσο μάλλον όταν έχει και τη συμπαράσταση της Πολιτείας”, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τους τοπικούς άρχοντες, όσο και τους κατοίκους της περιοχής για την υποστήριξη και την αναγνώριση των μεγάλων ωφελημάτων, που προκύπτουν γι΄ αυτούς από τις επενδύσεις, που κάνουν οι επιχειρήσεις του στην περιοχή.

Στολίδι χαρακτήρισε το `Les Lazaristes` ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, ο οποίος υπογράμμισε την “ανάγκη να κάνουμε ένα άλμα ποιότητας για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να εκμεταλλευθούμε την παγκόσμια προβολή που κατακτήσαμε με τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες”. Ο κ. Σιούφας κάλεσε όλους “να συνδυάσουν επιθετικά και αποφασιστικά τον πολιτισμό και τις φυσικές καλλονές της χώρας μας προς όφελος της τουριστικής βιομηχανίας, προσθέτοντας ότι “σ΄ αυτό τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού η παρουσία αυτού του ξενοδοχείου θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο και πολιτιστικά και τουριστικά στην αναβάθμιση όχι μόνο των Δυτικών Συνοικιών, αλλά και της Θεσσαλονίκης ολόκληρης”.

Για ένα χώρο φιλοξενίας, πολιτισμού, ένα λαμπρό δείγμα αρχιτεκτονικής και αισθητικής, έκανε λόγο από την πλευρά του, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συνέδεσε αυτή τη νέα προσπάθεια του κ. Αλεξόπουλου με ένα νέο ξεκίνημα για τον τουρισμό στην Ελλάδα. Ο υπουργός διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της κυβέρνησης στην ιδιωτική πρωτοβουλία και υπενθύμισε το “νέο νομοσχέδιο, που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, δίνει νέα πνοή και προοπτική στον ελληνικό τουρισμό, και μάλιστα σε μία εποχή που το διεθνές περιβάλλον είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό”.

Τέλος, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τη σημασία ενός υψηλότατων προδιαγραφών ξενοδοχείου στην περιοχή και δεν παρέλειψε να ζητήσει την εντονότερη παρουσία της Πολιτείας στην προσπάθεια αναβάθμισής της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024