Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔιαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στον Κεφαλογιάννη για απλήρωτα πληρώματα κρουαζιεροπλοίων

Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στον Κεφαλογιάννη για απλήρωτα πληρώματα κρουαζιεροπλοίων

Συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε προχτές αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), προκειμένου να γνωστοποιήσουν στον υπουργό το δυσάρεστο γεγονός της “μη καταβολής των μισθών […]

Συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε προχτές αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας<...> (ΠΝΟ), προκειμένου να γνωστοποιήσουν στον υπουργό το δυσάρεστο γεγονός της μη καταβολής των μισθών Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, όπως και των αναδρομικών του 2004 στους 197 ναυτικούς των κρουαζιερόπλοιων `Triton` και `World Renaissance`.

Ο κ. Μανώλης Κεφαλλογιάννης, από την πλευρά του επισήμανε στους εκπροσώπους της ΠΝΟ ότι “θα καλέσει τους εκπροσώπους τόσο της `ROC`, όσο και της πιστώτριας εταιρίας, της ολλανδικής τράπεζας `Fortis Bank`, και ότι “θα προσπαθήσει να προχωρήσει στην εξεύρεση λύσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΠΝΟ, κ. Ιωάννη Χαλά στην εφημερίδα `Ναυτεμπορική` η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα σε επιβατηγά πλοία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που ο κόσμος έχει εγκαταλειφθεί”. “Πρέπει να ξέρουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι επιχειρηματίες πρόσθεσε ο κ. Χαλάς τονίζοντας ότι “αυτοί και οι οικογένειές τους βιώνουν από την εργασία τους και είναι απαράδεκτο να μένουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτοι“. “Γι` αυτό”, σημείωσε “θα πρέπει να απομονώσουμε αυτού του είδους τα περιστατικά, τα οποία για εμάς είναι εγκληματικές ενέργειες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024