Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Ευρωβουλευτικό χωριό στη Σαμοθράκη θα τονώσει τον τουρισμό

Το Ευρωβουλευτικό χωριό στη Σαμοθράκη θα τονώσει τον τουρισμό

Ο Νομάρχης Έβρου κ. Ν. Ζαμπουνίδης ζήτησε χτες με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή τη παρέμβαση του, ώστε να δημιουργηθεί Ευρωβουλευτικό χωριό στη Σαμοθράκη. Ειδικότερα, ο κ. […]

Ο Νομάρχης Έβρου κ. Ν. Ζαμπουνίδης ζήτησε χτες με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή τη<...> παρέμβαση του, ώστε να δημιουργηθεί Ευρωβουλευτικό χωριό στη Σαμοθράκη.

Ειδικότερα, ο κ. Ζαμπουνίδης, στην επιστολή του, επισημαίνει στον Πρωθυπουργό τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής για το ακριτικό νησί και το νομό ιδιαίτερα και ζητάει συνάντηση μαζί του, ώστε να αναπτύξει διεξοδικά την πρότασή του.

Στην επιστολή ο κ. Ζαμπουνίδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η παρουσία 300 – 400 Ευρωβουλευτών στη Σαμοθράκη, όπως γνωρίζετε, αναβαθμίζει την ποιότητα του τουρισμού, αυξάνει τα έσοδα, λειτουργεί πιλοτικά, αναδεικνύει με τα ανάλογα οφέλη το νησί.

Ενώ προσθέτει ότι “μέχρι στιγμής έχει παραχωρηθεί η έκταση, έχει συνταχθεί οικονομοτεχνική μελέτη και μελέτη σκοπιμότητας”. Χωρίς τη δική σας παρέμβαση σημειώνει ο Νομάρχης δεν θα υλοποιηθεί μια εξαιρετική πρόταση. “Το Ευρωβουλευτικό χωριό” καταλήγει ο κ. Ζαμπουνίδης “θα λειτουργήσει και ως ασπίδα στα εθνικά θέματα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024