Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣεμινάριο για την πληροφορική και την στρατηγική στον κλάδο του τουρισμού

Σεμινάριο για την πληροφορική και την στρατηγική στον κλάδο του τουρισμού

Σεμινάριο διοργανώνεται για την πληροφορική και την στρατηγική στον κλάδο του τουρισμού με θέμα “Information Technology in Tourism and Hospitality: Strategic Management and Marketing – Implications for the future”. Το […]

Σεμινάριο διοργανώνεται για την πληροφορική και την στρατηγική στον κλάδο του τουρισμού με θέμα<...> "Information Technology in Tourism and Hospitality: Strategic Management and Marketing – Implications for the future". Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο του Westminster<.> στο Λονδίνο από τις 9-10 Μαρτίου του 2000.
Κύριος ομιλητής στο σεμινάριο θα είναι ο Δρας Δημήτρης Μπούχαλης<.>, ο οποίος διδάσκει στο ίδιο πανεπιστήμιο.
Στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος 30 περίπου συμμετέχοντες εκ των οποίων ορισμένοι θα είναι τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές του πανεπιστημίου.
Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι νέες τεχνολογίες και η επίδραση τους στον κλάδο του τουρισμού, όπως επίσης και η ικανότητα της τεχνολογίας να δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους τουριστικούς οργανισμούς και για τους τουριστικούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024