Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsO Kuoni επεκτείνεται και σε πωλήσεις μέσω τηλεόρασης

O Kuoni επεκτείνεται και σε πωλήσεις μέσω τηλεόρασης

Ο γνωστός ελβετικός τουριστικός οργανισμός Kuoni, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Hellenic Tours, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων μέσω της τηλεόρασης αγοράζοντας το 12,5% […]

Ο γνωστός ελβετικός τουριστικός οργανισμός Kuoni<.>, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Hellenic Tours, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων μέσω της τηλεόρασης αγοράζοντας<...> το 12,5% του αγγλικού τηλεοπτικού καναλιού TV Travelshop, το οποίο ειδικεύεται σε πωλήσεις τουριστικών πακέτων από την τηλεόραση.
Αυτή η κίνηση προστίθεται στην στρατηγική του Kuoni για ηλεκτρονικές πωλήσεις. Το κανάλι αντιπροσωπεύει ένα πολλά υποσχόμενο κανάλι διανομής τουριστικού προϊόντος το οποίο μπορεί να φθάσει μέσα σε περίπου 20 εκατ. κατοικίες στην Αγγλία, την Γερμανία, και την Σκανδιναβία.
Οι άλλοι συνέταιροι στο TV Travelshop είναι η Barclays Private Equity, η Flextech, και οι ιδρυτές του καναλιού κ. Harry Goodman και Denis Strauss.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024