Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΤο ακτοπλοϊκό πρόβλημα δεν έχει τις διαστάσεις που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν

Το ακτοπλοϊκό πρόβλημα δεν έχει τις διαστάσεις που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν

Ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε χτες, σχετικά με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που μαστίζει τα νησιά της χώρας μας, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Δωδεκανήσου δεν έχει τις διαστάσεις, που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, ενώ έδωσε το λόγο του ότι “από την πλευρά της κυβέρνησης γίνονται…

Ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε χτες, σχετικά<...> με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που μαστίζει τα νησιά της χώρας μας, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Δωδεκανήσου δεν έχει τις διαστάσεις, που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, ενώ έδωσε το λόγο του ότι “από την πλευρά της κυβέρνησης γίνονται οι κινήσεις, που πρέπει να γίνουν εντός και εκτός Ελλάδας”.

“Στα Δωδεκάνησα, σημείωσε ο κ. Παυλίδης, “και μέσα στον χειμώνα τα καράβια δίνουν το παρόν στα λιμάνια, και στη γραμμή κορμού και στα απομακρυσμένα νησιά”. Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτά τα πλοία, συμπλήρωσε ο υπουργός, αστειευόμενος ότι “και εγώ θα ήθελα να είναι στις γραμμές το `Κουήν`”. Υποσχέθηκε πάντως, ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο και των συζητήσεων που έγιναν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής”.

Τέλος, ο κ. Παυλίδης σχολίασε και τις χτεσινές κινητοποιήσεις στον Πειραιά από τους νομάρχες του Αιγαίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα έχουν ένα μέτρο, ένα όριο, ακόμα και οι εκδηλώσεις δυσαρέσκειας”, εκφράζοντας την διαφωνία του για την ενέργεια αυτή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024