Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο μπλε τρένο του Τίτο και πάλι στις σερβικές ράγες

Το μπλε τρένο του Τίτο και πάλι στις σερβικές ράγες

Το πρόγραμμα του σερβικού σιδηροδρομικού δικτύου εμπλουτίστηκε χτες με την πραγματοποίηση ενός ακόμη δρομολογίου, που θα εκτελείται όμως από ένα τρένο – στολίδι, καθώς πρόκειται για το τρένο, με το […]

Το πρόγραμμα του σερβικού σιδηροδρομικού δικτύου εμπλουτίστηκε χτες με την πραγματοποίηση ενός ακόμη δρομολογίου, που<...> θα εκτελείται όμως από ένα τρένο – στολίδι, καθώς πρόκειται για το τρένο, με το οποίο ταξίδευε ο ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας, κ. Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, την εποχή της κυριαρχίας του.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία Σιδηροδρόμων Σερβίας έθεσε χτες εκ νέου σε λειτουργία το “μπλε τρένο” του Τίτο, με στόχο την προσέλκυση τουριστών, οι οποίοι καταβάλλοντας το αντίτιμο των 30 δολαρίων, θα μπορούν να ταξιδέψουν από το Βελιγράδι στην πόλη Βρνιάτσκα Μπάνια της κεντρικής Σερβίας, μέσω ενός τρένου, στα βαγόνια του οποίου (σύνολο 10) φιλοξενούνται εστιατόρια, αίθουσες συναντήσεων, ακόμη και W.C. της εποχής του Τίτο.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι το τρένο είχε μείνει ακίνητο από το 1980 έως σήμερα, ενώ στο τελευταίο του ταξίδι είχε μεταφέρει τη σορό του Τίτο από άκρη σε άκρη της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024