Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤη δημιουργία γηπέδων γκολφ στη Δυτική Πελοπόννησο υποστηρίζουν οι τοπικοί φορείς

Τη δημιουργία γηπέδων γκολφ στη Δυτική Πελοπόννησο υποστηρίζουν οι τοπικοί φορείς

Την πρόταση του υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να προβεί στη δημιουργία γηπέδων γκολφ σε περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου στηρίζουν οι επενδυτές της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας, ελπίζοντας να βγουν και οι ίδιοι κερδισμένοι […]

Την πρόταση του υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να προβεί στη δημιουργία γηπέδων γκολφ σε περιοχές της<...> Δυτικής Πελοποννήσου στηρίζουν οι επενδυτές της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας, ελπίζοντας να βγουν και οι ίδιοι κερδισμένοι μέσα από αυτή τη κίνηση.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος των ΤΕΜΕΣ (Τουριστικών Επιχειρήσεων Μεσσηνίας), της εταιρίας, που θα διαχειρίζεται την ΠΟΤΑ, κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, σχολιάζοντας στην τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας `Ελευθερία`, την προσπάθεια που επιχειρεί το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, δήλωσε ότι “μακάρι να γίνουν τα γήπεδα, αφού ένας διεθνής προορισμός θέλει 5 με 7 γήπεδα γκολφ και συνεπώς όσο πιο πολλά γήπεδα υπάρχουν τόσο πιο καλός είναι ο προορισμός”. Ακόμα σημείωσε ότι “καλό θα ήταν να γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στη Δυτική Πελοπόννησο, γιατί ένας παίκτης θέλει να παίξει γκολφ σε 3 – 4 διαφορετικά γήπεδα και η Δυτική Πελοπόννησος, Μεσσηνία – Ηλεία – Αχαΐα μπορεί να θεωρηθεί ενιαίος προορισμός.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντακόπουλος επεσήμανε ότι “αυτό θα είναι θετικό και για την ΠΟΤΑ και για όλη την περιοχή” και παρατήρησε πως “δεν είναι ζήτημα βροχοπτώσεων που είναι πιο συχνές στη Δυτική Ελλάδα, αλλά χρειάζεται σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024