Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιαγωνισμό δεξιοτήτων των μαθητών των Ξενοδοχειακών και Εστιατοριακών τμημάτων καθιερώνει ο Ο.Τ.Ε.Κ.

Διαγωνισμό δεξιοτήτων των μαθητών των Ξενοδοχειακών και Εστιατοριακών τμημάτων καθιερώνει ο Ο.Τ.Ε.Κ.

Τον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό δευτεροετών μαθητών και μαθητριών Ξενοδοχειακών – Εστιατοριακών τμημάτων σε παρασκευή – παρουσίαση Flambage (Creppe Suzette) και παρουσίαση Decoupage (ψάρι) διοργανώνουν στο Ναύπλιο την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου […]

Τον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό δευτεροετών μαθητών και μαθητριών Ξενοδοχειακών – Εστιατοριακών τμημάτων σε παρασκευή – παρουσίαση<...> Flambage (Creppe Suzette) και παρουσίαση Decoupage (ψάρι) διοργανώνουν στο Ναύπλιο την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2005 η Νομαρχία Αργολίδας (Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού της Ν.Α. Αργολίδας / Πρόεδρος κ. Σωτήριος Κοτσοβός) και το Εκπαιδευτήριο Ναυπλίου (Τολό) (Διευθυντής κ. Γεώργιος Καλογεράκος) μετά από σχετική έγκριση της σημερινής Διοίκησης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης – Γενικός Διευθυντής Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Κώστας Ν. Κραβαρίτης).

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο `Nafplia Palace` από τις 09.00 έως τις 15.00, ενώ θα συμμετάσχουν τα εκπαιδευτήρια Θράκης (Αλεξανδρούπολη), Μακεδονίας (Περαία Θεσσαλονίκης), Αναβύσσου Αττικής, Γαλαξιδίου, Κερκύρας, Ρόδου, Κρήτης και Ναυπλίου (Τολό). Μάλιστα, την ίδια μέρα στις 20.00 θα γίνει και η απονομή των βραβείων, παρουσία των τοπικών αρχών και άλλων επισήμων.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ευγενούς άμιλλας και γενικότερου εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024