Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΧειμερινόςΝέα προγράμματα χειμερινού τουρισμού από τον Ο.Ε.Ε.

Νέα προγράμματα χειμερινού τουρισμού από τον Ο.Ε.Ε.

Την πραγματοποίηση χειμερινού προγράμματος τριήμερων εκδρομών σε επιλεγμένα χειμερινά θέρετρα της χώρας, όπως και προγράμματος για πρώτη φορά θρησκευτικού τουρισμού μονοήμερων εκδρομών για προσκύνημα σε ιστορικές μονές…

Την πραγματοποίηση χειμερινού προγράμματος τριήμερων εκδρομών σε επιλεγμένα χειμερινά θέρετρα της χώρας, όπως<...> και προγράμματος για πρώτη φορά θρησκευτικού τουρισμού μονοήμερων εκδρομών για προσκύνημα σε ιστορικές μονές, ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Οργανισμού Εργατικής Εστίας – Ο.Ε.Ε..

Πιο συγκεκριμένα:

Το χειμερινό εκδρομικό πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους, εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους και περιλαμβάνει τριήμερες εκδρομές από Παρασκευή μέχρι Κυριακή στις περιοχές:

  1. Καρπενήσι – Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου – Μεγάλο Χωριό – Προυσσός
  2. Αράχοβα – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Επτάλοφος (Αγόριανη) – Δελφοί – Ιτέα
  3. Βόλος – Πήλιο – Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και
  4. Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Σπήλαιο Λιμνών, όπου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν χειμερινούς προορισμούς της πατρίδας μας, να περιηγηθούν σε ορεινούς παραδοσιακούς οικισμούς και να ασχοληθούν με χειμερινά σπορ.

Οι εκδρομές αυτές θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 28 Ιανουαρίου έως 13 Μαρτίου 2005.

Να τονιστεί ότι τα εισιτήρια θα χορηγούνται από την προηγούμενη εβδομάδα για τις εκδρομές, που θα πραγματοποιούνται την επόμενη, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου για τις εκδρομές, που αρχίζουν στις 28 Ιανουαρίου, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 – 14:00 και μέχρις ότου εξαντληθούν, από τα Γραφεία Διανομής του Οργανισμού.

Όσοι συμμετάσχουν στο χειμερινό εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2005 μπορούν να λάβουν ακόμη ή δελτία αγοράς βιβλίων και μονοήμερη πολιτιστική εκδρομή για παρακολούθηση παράστασης στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και εισιτήρια παιδικού θεάτρου, Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και θερινών κινηματογράφων ή δελτία θεάματος χειμώνα – καλοκαίρι και εισιτήρια παιδικού θεάτρου, Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και θερινών κινηματογράφων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 1.344 άτομα και η δαπάνη του υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ περίπου.

Από την άλλη, το πρόγραμμα θρησκευτικού τουρισμού απευθύνεται σε όλους τους δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στο νομό Αττικής, ανεξάρτητα από την παροχή, που δικαιούνται να λάβουν το έτος 2005, και περιλαμβάνει ημερήσιες εκδρομές κάθε Κυριακή, το χρονικό διάστημα από 30 Ιανουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου 2005, με επισκέψεις για προσκύνημα στις ιστορικές μονές:

  1. Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μονή Αγάθωνος) & Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων.
  2. Μονή Οσίου Λουκά (Στείριον Βοιωτίας) & Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Γαλαξιδίου.
  3. Μονή Οσίου Πατάπιου Λουτρακίου & Παναγιά Γιάτρισσα, Λουτράκι
  4. Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου & Μονή Αγίου Δημητρίου, Στεφανίου Χιλιομοδίου, Χιλιομόδι Κορινθίας.
  5. Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ψαχνών & Μονή Παναγιάς Περιβλέπτου, Πολιτικών, Πολιτικά Εύβοιας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στους δικαιούχους όπως και για το χειμερινό πρόγραμμα, από την προηγούμενη εβδομάδα της εκδρομής, ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε 1.200 άτομα με τη δαπάνη του να υπολογίζεται σε 12.000 ευρώ περίπου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024