Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑποκομμένη η Αλόννησος μετά την διακοπή των δρομολογίων της Hellas Flying Dolphins

Αποκομμένη η Αλόννησος μετά την διακοπή των δρομολογίων της Hellas Flying Dolphins

Εδώ και λίγους μήνες μετά την απόφαση της Hellas Flying Dolphins να διακόψει τα δρομολόγια με το Εξπρές Χαρούλα, το νησί της Αλοννήσου βρίσκεται ‘αποκλεισμένο’ και ας απέχει μόλις 30-40 […]

Εδώ και λίγους μήνες μετά την απόφαση της Hellas Flying Dolphins να διακόψει τα δρομολόγια με το Εξπρές Χαρούλα, το νησί της<...> Αλοννήσου βρίσκεται ‘αποκλεισμένο’ και ας απέχει μόλις 30-40 λεπτά από την Σκόπελο. Σημειώνουμε ότι η Σκόπελος και η Σκιάθος συνδέονται με το λιμάνι του Βόλου και του Αγ. Κωνσταντίνου καθημερινά. Όμως το Εξπρές Χαρούλα προσεγγίζει το λιμάνι της Αλοννήσου μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Μενάγια από το Milia Bay «Τα προβλήματα είναι μεγάλα από τότε που σταμάτησαν τα δρομολόγια. Οι μεταφορές, τα υλικά, η τροφοδοσία των καταστημάτων, η δυνατότητα μεταφοράς ασθενών προς το νοσοκομείο αν χρειάζεται, γίνονται ακατόρθωτα. Ενώ το νησί απέχει μόλις 10 λεπτά από τη Σκόπελο με το καταμαράν. Οι επιχειρηματίες στον τουρισμό και οι ψαράδες είναι πραγματικά δυσαρεστημένοι όταν όλοι ξέρουν ότι αυτό το νησί που ζει από τον τουρισμό και από την αλιεία βρέθηκε αποκλεισμένο. Φέτος, οι τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να προσεγγίσουν το νησί μας», καταλήγει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024