Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠροβλήματα δημιουργεί η πεζοδρόμηση

Προβλήματα δημιουργεί η πεζοδρόμηση

Τα προβλήματα που δημιουργεί η πεζοδρόμηση της οδού Αποστόλου Παύλου συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της «Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας Α.Ε.» κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου «Ακρόπολις». Περισσότερες από 2000 […]

Τα προβλήματα που δημιουργεί η πεζοδρόμηση της οδού Αποστόλου Παύλου συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της «Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας Α.Ε.» κατά την γενική συνέλευση του<...> συλλόγου «Ακρόπολις».
Περισσότερες από 2000 υπογραφές κατοίκων της περιοχής συγκεντρώθηκαν εναντίων της πεζοδρόμησης, εξουσιοδοτώντας τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Γκιόλμαν ακόμη και σε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Τα προβλήματα που δημιουργούνται σύμφωνα με τον σύλλογο είναι περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά.
Από την αυξημένη σε κίνηση τριγύρω περιοχή και την έλλειψη χώρων στάθμευσης προκαλείται περισσότερη μόλυνση του περιβάλλοντος. Επίσης, βαρέα οχήματα παραβιάζουν καθημερινά, σύμφωνα με τον σύλλογο, όλες τις προσβάσεις προς την Ακρόπολη<.>, και μάλιστα με την ανοχή της τροχαίας. Τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας αγνοούν τις ώρες που επιτρέπεται να κυκλοφορούν και εισέρχονται 24 ώρες το 24ώρο.
Η συζήτηση κυμάνθηκε στα παραπάνω πλαίσια και η ανακοίνωση του συλλόγου τελειώνει με την επισήμανση ότι το ξεφόρτωμα 25 πούλμαν ταυτοχρόνως έξω από το parking του Διονύσου και στη συνέχεια η διαδρομή τους να παρκάρουν πλάι στις στήλες του Ολυμπίου Διός και στο Ζάππειο, παραμένοντας με αναμμένες τις μηχανές, και να επιστρέψουν να πάρουν τα γκρουπ τους κάνοντας την ίδια διαδρομή, θα είναι η χαριστική βολή για τους κατοίκους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024