Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκαινιάσθηκε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Βόλου

Εγκαινιάσθηκε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Βόλου

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2005 το Βόλο, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη του Νομού Μαγνησίας

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2005 το Βόλο, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία<...> σύσκεψη φορέων, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη του Νομού Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος και παρουσίασε τη νέα εθνική στρατηγική για τον τουρισμό αλλά και τα προγράμματα του Υπουργείου, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος παράγοντες της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και εκπρόσωποι όλων των τουριστικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Το βράδυ ο κ. Αβραμόπουλος εγκαινίασε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Βόλου, ένα έργο της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Βόλου, το οποίο έχει στόχο την ενημέρωση των τουριστών-επισκεπτών της πόλης για τα τουριστικά αξιοθέατα αλλά και για τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων ότι “Γνωρίζουμε, ότι το διεθνές περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Εκείνο, που προέχει όμως είναι η απόφασή μας να προχωρήσουμε μπροστά, με χαρακτηριστικά σαν και αυτά, που συνοδεύουν την εδώ προσπάθειά σας. Η ανάπτυξη περνάει μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Αυτός ο χώρος που σήμερα εγκαινιάσαμε δεν είναι απλά ένα δημόσιο κτίριο. Είναι ένας χώρος υποδοχής των χιλιάδων επισκεπτών της όμορφης πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας, που από εδώ θα πάρουν το πρώτο μήνυμα φιλοξενίας της περιοχής. Και όλα αυτά εδώ, συνοδεύονται από τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα υποστηριχθούν και από τα κεντρικά μας δίκτυα. Γιατί πρέπει να σας πω, ότι αυτήν την περίοδο ανοίγει τις πόρτες του το web-site του ελληνικού τουρισμού, έχοντας στόχο άμεσα να διεισδύσουμε μέσω του internet σε ολόκληρο τον κόσμο, με σύγχρονες μεθόδους, με σύγχρονους τρόπους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που μου δώσατε τη χαρά να εγκαινιάσω αυτό το έργο. Πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας, για να δώσουμε συνέχεια σε όσα σήμερα συζητήσαμε στη σύσκεψη, που προηγήθηκε.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024