Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΠράκτορες από την Κεντρική Μακεδονία επισκέπτονται τον Έβρο

Πράκτορες από την Κεντρική Μακεδονία επισκέπτονται τον Έβρο

Πράκτορες, μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, πρόσφατα επισκέφθηκαν τον Νομό Έβρου, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ένωσης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν: Να γνωρίσουν οι πράκτορες της περιοχής της […]

Πράκτορες, μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, πρόσφατα επισκέφθηκαν τον Νομό<...> Έβρου, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ένωσης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν:

  • Να γνωρίσουν οι πράκτορες της περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας το Νομό Έβρου και τις τουριστικές του υποδομές (όπως αυτές έχουν πρόσφατα διαμορφωθεί) από κοντά
  • Να συναντηθούν με συναδέλφους της περιοχής, ξενοδόχους, άλλους τουριστικούς παράγοντες και την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι συνεργασίας για την ανάδειξη του Έβρου στην αγορά της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού.

Οι πράκτορες μέλη μας κατά το τριήμερο ταξίδι τους περιηγήθηκαν ολόκληρο το νομό, επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος και τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της περιοχής και αποκόμισαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το ταξίδι αυτό των πρακτόρων μελών μας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και συμπαράσταση όλων των εμπλεκομένων στον τουρισμό φορέων του Έβρου.

“Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του νομού που με την άρτια οργάνωση και την προσωπική παρουσία τους φρόντισαν να εκτελεστεί το πρόγραμμα της επίσκεψης των μελών μας στο ακέραιο, χωρίς κανένα πρόβλημα και όλοι οι συμμετέχοντες να νιώσουν την θρακική φιλοξενία. Πιστεύοντας ότι παρόμοιες ενέργειες βοηθούν στην προβολή της περιοχής και στην τουριστική της ανάπτυξη, για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε για τις προσπάθειες και ευχαριστούμε όλους όσους εργάζονται για την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη υπάρχουσας κίνησης της περιοχής, δήλωσε ο πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης κ. Παναγιώτης Μπαμίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024