Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπερσύγχρονο αεροσκάφος στην κατοχή της Austrian Arrows

Υπερσύγχρονο αεροσκάφος στην κατοχή της Austrian Arrows

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ έγινε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου η υποδοχή του εκατοστού Bombardier Q400 της γραμμής παραγωγής της Καναδικής Bombardier, του νέου αποκτήματος της Austrian […]

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ έγινε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου η υποδοχή του εκατοστού Bombardier Q400 της γραμμής<...> παραγωγής της Καναδικής Bombardier, του νέου αποκτήματος της Austrian Arrows, εταιρίας του Austrian Airlines Group, που δραστηριοποιείται κυρίως σε εσωτερικές και διεθνείς κοντινές πτήσεις.

Το υπερσύγχρονο τουρμποκίνητο αεροσκάφος διακρίνεται για την ατμόσφαιρα της καμπίνας του και τις υψηλές του αποδόσεις. Το γράμμα “Q” δίπλα στον τύπο του σημαίνει αθόρυβο (quiet), μια και τα σύγχρονα συστήματα μείωσης ήχου που διαθέτει το κάνουν το πιο αθόρυβο αεροσκάφος στον κόσμο, αλλά και αυτό με τους μικρότερους κραδασμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως η ένταση του θορύβου είναι περίπου στο μισό από το προγενέστερo του μοντέλο, πράγμα που κάνει το ταξίδι εξαιρετικά άνετο.

Με την απόκτηση του νέου Bombardier Q400, η Austrian Arrows ανέβασε τον στόλο των Bombardier της στα 38 αεροσκάφη από σύνολο 50 αεροσκαφών που αποτελείται από 12 Bombardier Q300, 9 Bombardier Q400 και 17 Canadair Jets, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η απόκτηση ενός ακόμα Bombardier Q400.

Τέλος, να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι η Austrian Arrows παίζει σημαντικό ρόλο, προωθώντας τον εισερχόμενο τουρισμό στην περιοχή του Τυρόλου, ενώ ως εταιρία του Austrian Airlines Group παρέχει στον τοπικό πληθυσμό άμεση πρόσβαση από το Ίνσμπρουκ σε 130 προορισμούς και σε 66 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του κομβικού αεροδρομίου της Βιέννης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024