Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί40 Τούρκοι επιχειρηματίες τουρισμού στην Ελλάδα

40 Τούρκοι επιχειρηματίες τουρισμού στην Ελλάδα

Με πρωτοβουλία του Skal Αθήνας θα βρεθούν στην χώρα μας 40 τουριστικοί επιχειρηματίες τουρισμού από την Τουρκία στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. Η Εθνική τους Επιτροπή θα έχει συνεργασία με […]

Με πρωτοβουλία του Skal<.> Αθήνας θα βρεθούν στην χώρα μας 40 τουριστικοί επιχειρηματίες τουρισμού από την Τουρκία στις<...> 18 και 19 Φεβρουαρίου. Η Εθνική τους Επιτροπή θα έχει συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή της Ελλάδας. Ο ΕΟΤ θα προσφέρει ένα δείπνο στις 19 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο "Διόνυσσος".
Σύμφωνα με την ομιλία του κ. Ι. Στεφανίδη, προέδρου του ΕΟΤ και του Skal Αθήνας, στην γενική συνέλευση του Skal, "η εθνική επιτροπή της Τουρκίας θα επισκεφθεί τον ΕΟΤ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και θα έχουμε μια σύντομη συνεργασία. Τα θέματα που θα συζητηθούν θα αφορούν το Skal αλλά και γενικά τον τουρισμό. Η συνεργασία θα είναι πολύ αποδοτική και νομίζω ότι θα είναι ωφέλιμη όχι μόνο για το Skal αλλά γενικά για τον τουρισμό των δύο χωρών."
Όσον αφορά το Skal ο κ. Στεφανίδης ανέφερε ότι "το 2000 το διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματίσει να κάνει περισσότερες επαφές νέων μελών, να έχουμε περισσότερες συνεστιάσεις, γεύματα και βραδινές εκδηλώσεις. Θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον ΕΟΤ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση του και επίσης θα συνεχίσουμε την συνεργασία και την αλληλοενημέρωση με τα διεθνή κέντρα του Skal."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024