Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚορυφαία τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises παγκοσμίως

Κορυφαία τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises παγκοσμίως

Ως η εταιρία με τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο αναδείχθηκε για τρίτο συνεχόμενο χρόνο από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler η Celebrity Cruises. Συγκεκριμένα, 7 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας, που […]

Ως η εταιρία με τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο αναδείχθηκε για τρίτο συνεχόμενο χρόνο από τους αναγνώστες του<...> Conde Nast Traveler η Celebrity Cruises. Συγκεκριμένα, 7 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας, που εμπίπτουν στην κατηγορία των μεγάλων σκαφών, με χωρητικότητα πάνω από 1.500 επιβάτες, περιλαμβάνονται στη λίστα της με τα 11 κορυφαία, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση, που δημοσιεύεται στο τεύχος Φεβρουαρίου 2005 του περιοδικού.

Το Infinity κατατάχθηκε πρώτο και το Constellation δεύτερο, βελτιώνοντας αμφότερα τη θέση τους στην προτίμηση των αναγνωστών του περιοδικού, συγκριτικά με το 2004, που σημειωτέον ήταν η υψηλότερη στην ιστορία της ετήσιας έκθεσης. Τα Mercury, Summit και Galaxy κατέλαβαν την τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, ενώ το Millennium την ένατη και το Century την ενδέκατη.

Αλλά και τα μικρότερης χωρητικότητας (1.354 ατόμων), κρουαζιερόπλοια της, Horizon και Zenith, βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων κρουαζιερόπλοιων στη μεσαία κατηγορία.

Τα 5 κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία έγινε η κατάταξη των κρουαζιερόπλοιων, από τους αναγνώστες του περιοδικού, ήταν: δρομολόγια, πλήρωμα / υπηρεσίες, σχεδιασμός καμπίνας, τροφή / γεύματα και δραστηριότητες / εκδρομές.

Εκεί, που πραγματικά η Celebrity `σάρωσε`, ήταν στην κατηγορία τροφή / γεύματα (food / dinning) με τα Constellation, Infinity και Galaxy να είναι εκτός συναγωνισμού. Τα ίδια πλοία εκτιμήθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού ως τα κορυφαία των κορυφαίων στην κατηγορία πλήρωμα / υπηρεσίες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Celebrity Cruises είναι μία από τις πιο πολυτελείς εταιρίες κρουαζιέρων στον κόσμο. Ο στόλος της αποτελείται από 10 υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, τα οποία εκτελούν θαλάσσια προγράμματα σε Αλάσκα, Βερμούδες, Καλιφόρνια, Καραϊβική, Ευρώπη, Χαβάη, Μεξικανική Ριβιέρα, Κανάλι Παναμά και Νότιο Αμερική. Επιπλέον με τα “Celebrity Xpedition” προσφέρει εξωτικές εμπειρίες στα νησιά Γκαλαπάγκος, την Αρκτική και την Ανταρκτική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024