Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΘετική η πορεία του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα

Θετική η πορεία του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα

Σύμφωνα με συνέντευξη τύπου του κ. Βασίλειου Μπρόβα, πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που δόθηκε στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ίδρυσης του Thessaloniki Convention & Visitors Bureau (TCVB),προβλέπεται για […]

Σύμφωνα με συνέντευξη τύπου του κ. Βασίλειου Μπρόβα, πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκη<.>ς, που δόθηκε στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της<...> ίδρυσης του Thessaloniki Convention & Visitors Bureau (TCVB),προβλέπεται για το 2000 αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την πόλη της Θεσσαλονίκης με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την πορεία των κρατήσεων από το εξωτερικό.
Όσο για το 1999, ο κ. Μπρόβας διευκρίνισε ότι εξελίχθηκε θετικά παρά τα γνωστά προβλήματα με την υπόθεση Οτσαλάν και τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο.
Το 1999 ξεκίνησε με ορισμένα προβλήματα, εξελίχθηκε όμως θετικά με αύξηση της τάξεως του 2,8%. Καθοριστική ήταν η βοήθεια του Υπουργείου Ανάπτυξης που χορήγησε μεγάλη χρηματοδότηση στις τρεις ενώσεις ξενοδόχων της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να προβληθεί ο τουρισμός στο εσωτερικό της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024